Η Εταιρεία

Η ΚΑΖΑ HELLAS S.A. είναι μία ισχυρή τεχνική και εμπορική εταιρεία που ιδρύθηκε το 1976.

Βασική αρχή μας είναι η ποιοτική εφαρμογή ολοκληρωμένων λύσεων σε ότι αφορά τη στήριξη και τοποθέτηση κρυστάλλων.

Η προσεκτική μελέτη των αναγκών της αγοράς και η τάση της νέας αρχιτεκτονικής, μας ενθαρρύνουν να παράγουμε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων με ευρεία αναγνώριση στην τοπική και διεθνή αγορά.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ όπως εξαρτήματα γυάλινης πόρτας, μηχανισμοί δαπέδου, μεντεσέδες, κλειδαριές, απλίκες μπάνιου, ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ντουζιέρας & γυάλινης μεσόπορτας, έτοιμες καμπίνες και προφίλ Π, αποτελούν ένα μικρό δείγμα της γκάμας των προϊόντων μας.

Σήμερα η KAZA HELLAS S.A., έχοντας αποκτήσει βαθειά εμπειρία στο χώρο του γυαλιού και εξειδικευμένο προσωπικό, προσαρμόζει όλα της τα προγράμματα με τέτοιο τρόπο, ώστε να συντελείται άριστα η παραγωγική διαδικασία των προϊόντων της.

Η εταιρεία μας αποτελεί επίσης μία από τις μεγαλύτερες εισαγωγικές εταιρείες βιομηχανοποιημένων ΙΝΟΧ προϊόντων στήριξης υάλου στην Ελλάδα.

Τονίζεται ότι κίνητρο της εταιρείας αποτελεί και η προσέγγιση νέων συνεργασιών με εταιρείες και επαγγελματίες του είδους, που σκοπό έχει τη συνεχή έρευνα αλλά και τη δημιουργία νέων ανταγωνιστικών προϊόντων και ειδικών κατασκευών.

Έχοντας λοιπόν, όλες τις προϋποθέσεις για μια σταθερή και ανερχόμενη πορεία στο χώρο, η ΚΑΖΑ HELLAS S.A. εγγυάται όσον αφορά στην ποιότητα και άμεση παράδοση των προϊόντων της.
Κυρίως, όμως, δεσμεύεται για ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο στο εγγύς μέλλον με συνεχή τεχνολογική εξέλιξη, αξιοπιστία και συνέπεια.

Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, η Kaza Hellas S.A. εστιάζει στην προστασία του περιβάλλοντος μετέχοντας ενεργά στα συστήματα (ΣΕΔ) ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗΣ και ΑΦΗΣ.